Da li želi samo seks?

Ako komunicirate isključivo u noćnim satima, niste upoznali njegove prijatelje i zapravo ne možete da odredite jeste li u vezi ili ne, možete biti prilično sigurni da Vas on želi samo zbog seksa. Donosimo vam još nekoliko znakova, koji otkrivaju šta on tačno želi od Vas.
da li želi samo seks
Mnoge žene zbunjuje ponašanje muškaraca. Većina njih u potrazi je za ljubavlju, ali vrlo često nailaze na muškarce koji žele isključivo seks. Ponekad to odmah prepoznaju i na vreme preduzmu potrebne korake, a ponekad im za to treba dugo vremena. Zapletu se u svoje iluzije i emocije, panično pokušavajući da otkriju gde su pogrešile. S obzirom da je u takvim situacijama bolje sprečiti nego lečiti, jer lečenje u ovom slučaju može biti vrlo bolno, donosimo Vam nekoliko saveta poznatog blogera Richa Santos-a koji se već duže vreme bavi proučavanjem muško-ženskih odnosa. Tačnije, radi se o znakovima koji mogu da Vam otkriju da li Vas on želi ipak samo zbog seksa.

Mnogo novca i malo vremena

Muškarci nešto dubljeg džepa ženu će obasipati raskošnim darovima. Ali, neće baš odvojiti previše vremena za svoju ‘dragu’. Žene ova situacija lako zbuni, jer poklanjanje doživljavaju kao romantične postupke, ali im nije jasno zašto ne provode više vremena zajedno. Odgovor je vrlo jednostavan – on ne želi da sa Vama deli svoje vreme i svoj život, želi tek povremeni seks.

Noćna komunikacija

Najčešće Vas zove kad padne mrak? Poruke stižu oko 22h? Želi susret posle 21 sat? Ako ste odgovorili sa ‘da‘, znajte da vas dvoje veže samo seks. On se javlja nakon što obavi sve poslove i nakon što završi druženje sa prijateljima i porodicom. A onda se seti da se javi i Vama – zbog seksa, naravno.

Ne želi da se veže

Brojni su razlozi zašto muškarci ne žele da se vežu. Ako je on zainteresovan samo za fizički deo ljubavne veze, pokazaće to tako da se neće ni malo angažovati na ostalim poljima vaše veze. Pored toga, ako ne želi da se veže, može da znači i da nije završio sa seksualnim osvajanjima. Kako god, odgovor je za Vas isti – na Vas gleda samo kao na seks.

Ne upoznaje Vas sa porodicom i prijateljima

Muškarci su vrlo oprezni u pogledu biranja žene koju će upoznati sa porodicom i prijateljima. Ako Vas nakon nekoliko meseci druženja (koje se najvećim delom odvija u krevetu) ne upoznaje ni sa porodicom, a ni sa prijateljima, nemate ozbiljnu vezu. A to je i razlog zašto Vas ne vodi ni na neka važna okupljanja. On vašu vezu doživljava isključivo kao seksualnu.

Nagovara Vas na seks

Budući da se žene s ovim znakovima sreću još od tinejdžerskih dana, trebale bi da znaju da ga prepoznaju. Muškarci ih koriste i kad odrastu – vrše pritisak na ženu da pristane na seks. Većina njih radi to vrlo suptilno, tako da žene skoro da i nemaju osećaj da ih nagovaraju. Sve u svemu, i to je pokazatelj isključivo seksualne veze.

Stalno govori o seksu

Ako muškarac sa kojim prvi put izađete na sastanak stalno skreće na temu seksa, možete biti sigurni da mu je stvarno samo to i na pameti. Doživljava Vas isključivo kroz fizičku privlačnost (verovatno i sve druge žene) i sve što želi od Vas je seks. Ako ste već u odnosu sa muškarcem koji najradije razgovara o seksu, a druge teme skoro ni ne spominje, možete biti sigurni da on od Vas želi samo seks.

Otvoreno kaže da želi samo seks

Iako je ovo vrlo očigledan znak, iznenadili biste se koliko žena ga zanemari. Iako joj muškarac kaže da želi samo seks i da mu nije do veze, žena – jer joj se on jako sviđa – odluči to da zanemari i počne da se nada da će se on vremenom ipak zaljubiti u nju. Ipak, celo vreme traje zapravo seksualna veza.