ŠTA VI MISLITE: Da li su ovo najlepši tipovi ženskih grudi?

Grudi su, pored zadnjice, najseksipilniji deo ženskog tela. I dok neke muškarce privlače ekstremno velike, drugi ne pate od veličine i zadovoljavaju se čak i onim malim primercima

Kad pomislite na ženske grudi, zapravo zamislite dve prelepe okrugle lopte koje lagano ulaze u četvorku – idealnu veličinu brushaltera koju priželjkuju mnoge žene, a o kojoj maštaju muškarci. Međutim, priroda nije bila darežljiva prema svim damama, pa niti sve imaju velike, niti sve imaju lepe grudi.

Evo nekoliko tipova grudi, a vi sami procenite koje vam se najviše dopadaju.

ŽMIGAVCI OD FIĆE

Izuzetno male grudi koje se praktično gube u vašim šakama. Glagol “mesiti” u ovom slučaju nepostoji.

RINGLUŠE

Jedina gora stvar od žmigavaca su ringluše. I dok žmigavce makar možete da osetite u šaci, kod ringluša je sve “ravno do Kosova”. Grudi su toliko neprimetne da vam u mraku praktično treba sveća kako biste ih napipali.

BALONI

Opozit od ringluša, ali podjednako škakljive. Devojka s balonima stalno kuka kako ima užasnih problem sa spavanjem na stomaku, tokom seksa se osećate kao da svakog trena treba da dočekate lopte koje padaju s neba. Levo, desno, gore, dole… I koncentracija na orgazam je uništena. Mada, ima i onih koje “pale” ovakve grudi.

VIME

Neki misle da su nimalo seksi, a ima i onih kojima je vime fetiš.

GRUDI ZVANE MARKO JARIĆ

Dojke “Marko Jarić” su toliko bliske i privržene jedna drugoj da kad zaronite licem u njih, jedna vas ubode u oko, a druga u nos.

GRUDI ZVANE IVAN BOSILJČIĆ

Ni one se ne mogu pohvaliti nekim vizuelnim izgledom. Ono po čemu su specifične je to što su razdvojene, toliko da ih možete staviti pod miške.

SILIKONJARE

Moderna vrsta grudi koja se sve češće može sresti po raznim fensi kafićima i u klubovima. U vrlo retkim slučajevima lepe, mnogi muškarci koji su ih pipnuli bi ih rado trampili čak i za žmigavce.

PIRAMIDE

Kada ih gledate ili ste u bliskom kontaktu s njima, konstantno imate osećaj da će vas ubosti. One su kupaste, oštre i imaju bradavice koje vam “streljaju oči”.

A koje su vaše omiljene grudi?