Smartfon aplikacija za seks u troje!

Svi ljubitelji seksi igrica i ekperimentisanja u troje od sada će lakše udovoljavati svojim seksualnim potrebama jer je stigla smartfon aplikacija koja ispunjava sva nevaljala očekivanja


Želite seks u troje, ali se nikada niste usudili da to pomenete svojoj devojci ili dečku? A sve i da je na to vaš partner pristao, ko će biti ta famozna treća osoba? Ovo su vrlo komplikovane teme, možda ne za Džej Zija ili Leonarda di Kaprija za kojima pate milioni devojaka širom sveta koje bi se za tren oka našle u njihovom krevetu, ali za jednog prosečnog muškarca ili ženu, jesu.

Međutim, nova smartfon aplikacija 3nder koja će se uskoro naći na tržištu spasiće vas svih pomenutih muka. Njen zadatak je da vam na brz i lak način omogući da pronađete partnere za trojku i samim time zadovoljite svoje seksualne potrebe i visok libido.

Aplikacija će usluge pružati samcima i parovima, preko nje ćete moći da podelite svoje želje i što je najvažnije, povezaće vas sa ljudima koji imaju iste seksualne fantazije.

Vrh-cupi, pol: Z, Pančevo, Srbija, godina: 25, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Dobra sam dobra devojka, po tome svako me zna i jednom kad se zaljubim valjda cu se smiriti :)...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
bezobrazna-jeca, pol: Z, Gornji Milanovac, Srbija, godina: 26, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Ma sta da kazem,mala tempirana bombica.Ocekuj neocekivano,mada sam sto posto sigurna da cemo se ludo provesti ;)...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Mica-Ubica, pol: Z, Nis, Srbija, godina: 45, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Ja sebe smatram ni za dobru ni za losu licnost... Samo se ponasam prema ljudima, onako kako se oni ponasaju prema meni........

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva