SOK OD TRESANJA

Vesna je bila prijateljica moje bivše devojke. Mene je ona uvek nekako intrigirala pre svega svojim izgledom, a potom i ponašanjem. Vesna je lepa i zgodna crnka, srednje visine. Ima dužu kosu i veoma lepu figuru. Mislim da je već napunila tridesetu, ali je nekako iz godine u godinu sve poželjnija.
O njoj vladaju oprečna mišljenja. jedni kažu da je ona “večita tinejdžerka” i “totalno opičena”, kao i da “skače s kurca na kurac”, dok drugi govore da je ona “preterano zatvorena i stidljiva osoba” i da “nikad nije videla kurac”.
Ne pridajem važnosti takvim mišljenjima, jer imam svoje. Znam da je Vesna obrazovana devojka i da se s njom može razgovarati na bezbroj tema. Poznato mi je da zna da se povuče u sebe, ali zna i da se veseli i da uživa. Iznad svega, Vesna je dobra pička. i ta Vesna me je pozvala da dođem malo u selo u kojem ona živi. Rekla mi je da su ove godine obilato rodile trešnje, a njen deda ih ima puno. Vesna i moja bivša devojka baš vole da uživaju u prirodi. Nisu “solaruše”, kako to imaju običaj da kažu. Vole sunčanje, ali pravo. Vole reku, nudizam i znaju bezbroj prirodnih recepata u kojima se koristi voće i povrće. Mislim na recepte za kozmetiku i spravljanje kojekakvih losiona.
I ja sam otišao jedne subote do Vesne. Njeni imaju baš veliko imanje i uvek neko nešto radi. Vesna je bila kod kuće. Dočekala me je obučena u žutu majicu i farmerice. Rekla je da se baš spremala da krene u berbu trešanja, i da želi da pozove neke momke i devojke iz komšiluka. Uputili smo se preko jedne livade i došli do reda trešanja. Njen deda je duž cele međe sadio voće. Ubrzo su stigle i dve devojke, i dva momka iz komšiluka.
Obukla sam ove farmerice da ne bi neko odozdo virio dok se budem verala po granama, mada i da sam u suknji i da neko odozdo nešto vidi ne bih se Ijutila. Sve što je lepo da se vidi, neka se vidi! – reče ona veselo, i brzo se uspentra.

I ja sam krenuo za njom. Brali smo trešnje i naslađivali se, a onda smo sišli na zemlju. Ostali su otišli dalje. Poneli su sa sobom vrećice. Ja i Vesna ležali smo na zemlji.
Šta ima kod tebe? Vas dvoje baš raskinuste? A, viđam ja nju. Nedostaje li ti? – počela je da me zapitkuje.
Iskreno, ona mi nedostaje – rekoh.
To. To volim. Ti si iskren. Nisi sad neko da se junačiš i da kažeš ovo ili ono. Zato ću te poljubiti! – reče ona i nadnese se nad mene.
U usta? – zapitah.
Vesna se samo nasmejala i poljubila me je u usta.
Ovo je dobrooo. Hoćemo li ponoviti?
Bez predomišljanja ona me opet poljubi u usta.
Zivot je takav! – bio je njen komentar.
Ja sam već stavio glavu na njen stomak i tako smo ležali.
Znaš li da su trešnje odlične za lice? Treba izgnječiti trešnje ili iscediti sok, pa naneti na lice. Nakon dvadeset minuta ispere se sve mlakom vodom i lice dobija lepu boju. Ovo je korisno naročito za suvu kožu. Znaš li za to? – pita me.
Predložih joj da s time počnemo odmah, na licu mesta. Uzeli smo nekoliko prelepih plodova i pošto su puni sokova, jedno drugo smo trljali po licu. Potom sam ja jezikom počeo da ližem sok sa njenih obraza.
Sta radiš? Ode mi maska! – reče kroz smeh.
Mmm, ja volim sok od trešnje.
Lepa ti je ovo ideja. Godi i meni!
Potom je i ona meni činila isto.
Pri tom smo se ljubili, lizali, vatali. Ja i ona smo se samo jednom vatali u polumraku na jednoj seoskoj igranci i to je bilo sve.
Da nas neće videti tvoje komšije? – upitah.
Bez brige. Oni su brali trešnje i sad se više ne čuju. Izvukli su se podalje i sad se sigurno dobro krešu u nekoj hiadovini. Znaš, oni su parovi
objašnjava mi Vesna i svlači sa sebe majicu i brushalter.
Otkriva mi svoje lepe sise koje su već poprimile lepu boju od sunčanja. posmatram ih.
Jesu li lepe moje sise, a? – pita me.
Uzeh nekoliko plodova i počeh da ih trljam po njenim sisama. Crvenkasti sok razlio se po njima i ja se dajem na posao. Počinjem jezikom da kupim sok sa njenih sisa. Lepe su joj i čvrste sise, i ja uživam u njima.
Ooo! Jeb’o te, što je ovo dobrooo! – uzviknu Vesna.
Penjem se na nju i slvačim pantalone. Svukla je i ona svoje farmerice a naposletku i tange. Ima veoma lepo telo. Oko pice je ostavila svega nekoliko dlačica. Kurac mi je nabrekao. Ljubim svaki milimetar njenog tela i spuštam glavu u njeno međunožje. Ližem joj pičku. Vesna duboko diše.
Gzmiii me… jebiii mmme… – mrmljala je.
Malo sam se pridigao, aona me je uhvatila za kurac ispitujući njegovu tvrdoću.
Kakva kurčina! Jel’ ti se uvek ovako digne? – pita me.
Samo na dobre pičke! – odvratih.
Ona mi ljubi glavić i namešta se.
Pojebi me ovim. Poderi mi pičku. Ne brini, niko neće naići, i oni tamo se jebu – govori vidno uzbuđena.
Penjem se na nju. Ležimo na našoj odeći. lagano uvlačim kurac u njenu pičku i počinje da se odvija jedna izuzetno dobra jebačina. Brzo smo uspostavili ritam. Izvanredno dobro smo uskladili pokrete. Karam je žestoko. Vesna je izuzetno temperamentna i adekvatno mi odgovara. Uživa dok se jebe i to manifestuje glasnim odobravanjem ovoga što se dešava.
Taaakooo! Nabij mi ga! Nabijjj !
uzvikuje ona.