Otpuštena jer je previše seksi i ima prevelike grudi?! (FOTO) (VIDEO)

Zar se tako nekad nije dolazilo do posla?

Otpuštena jer je previše seksi i ima prevelike grudi?!  (FOTO) (VIDEO)

Amerikanka iz Nju Džersija, Loren Odes (29), nedavno je otpuštena sa privremenog posla koji je obavljala u magacinu sa donjim rubljem, zato što su njeni šefovi smatrali da ima prevelike grudi i da se oblači previše provokativno za dolazak na radno mesto.

Ne bi trebalo da nam sude na osnovu veličine grudi ili obliku našeg tela – rekla je Loren i dodala da ona smatra da je njena garderoba bila sasvim pristojna za odlazak na mesto koje prodaje tange sa srcem preko ženskih genitalija, ili bokserice na kojima je odštampano “hot” preko cele zadnjice.

Ona kaže da su je tokom nedelju dana, koliko je radila u magacinu, opomenuli da bi trebalo da prelepi grudi lepljivom trakom kako bi izgledale manje i kako ne bi privlačile pažnju, a čak su joj zatražili da obuče i crveni bade mantil da se prekrije.

Iako je na kraju pristala da preko odeće nosi široki džemper dok je na poslu, ipak su je otpustili.

Ja razumem da postoje ortodoksni Jevreji koji imaju svoje ideje o tome kako bi žena trebalo da se oblači, ali verujem i u to da nijedan poslodavac nema pravo da mi nameće svoja religijska ubeđenja – rekla je Loren.

(trojka.rs/izvor: TorontoSun)

-zapostavljena-, pol: Z, Nis, Srbija, godina: 60, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Muz mi je dosta stariji od mene, nikada ga nema kod kuce vec godinama. Zivimo kao cimeri, sex nisam imala dugo. Oboje smo resili da krenemo ...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Pici-Mici, pol: Z, Kragujevac, Srbija, godina: 28, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Vrlo komunikativna, blesava, detinjasta, ali iskrena, bezobrazna tvrdoglava pricljiva..volim da citam, putujem, pricam, zezam se, izlazim al...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva