Adrijana Lima se “lepi za prste” u novom katalogu “Victoria’s Secret

Adrijana Lima trenutno je na trudničkom odsustvu sa modnih pista, a dok se ne vrati poslu, tu je novi katalog “Victoria’s Secret” u kome izgleda savršeno.

“Victoria’s Secret” je tek sada objavio novi katalog kupaćih kostima i donjeg veša u kome je glavna zvezda Adrijana Lima.

Ovo je jedan od poslednjih poslova koje je Lima uradila pre nego što je zbog trudnoće na kratko obustavila poslovne aktivnosti.

 

Lima je trenutno u Brazilu sa kćerkicom Valentinom, a očekuje se da će se lepa Brazilka ipak poroditi u Americi, te se uskoro vraća u Majami, gde živi sa našim košarkašem Markom Jarićem.

 

Zanimljivo je da je Adrijana, koja treba da se porodi u avgustu, već u pregovorima sa trenerom koji joj je pomogao da vrati liniju nakon što je rodila Valentinu, te nema sumnje da će ubrzo nakon što druga beba dođe na svet ponovo šetati modnom pistom.

Izvor: Blic

Mica-Ubica, pol: Z, Nis, Srbija, godina: 45, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Ja sebe smatram ni za dobru ni za losu licnost... Samo se ponasam prema ljudima, onako kako se oni ponasaju prema meni........

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
OpasnoVrela, pol: Z, Jagodina, Srbija, godina: 32, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Imam dva mekana jastucica za nekoga ko zeli spavati svake noci na njima . I nesto vrelo medju nogama, pa zato dajem prednost vatrogascima....

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
bezobrazna-jeca, pol: Z, Gornji Milanovac, Srbija, godina: 26, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Ma sta da kazem,mala tempirana bombica.Ocekuj neocekivano,mada sam sto posto sigurna da cemo se ludo provesti ;)...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
TeodoraT, pol: Z, Loznica, Srbija, godina: 26, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Mlada zenska osoba , normalna, skromna, vesele naravib zelim upoznati nekog novog avanturistu kao i ja sto sam.Mladog,zgodnog i da ne pusi ...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva