Novakova aplikacija umalo srušila Fejsbuk

Na Fejsbuk stranici najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića juče je postavljena aplikacija za fotografisanje sa idolom mnogih širom sveta što je umalo izazvalo pad najveće društvene mreže zbog prevelikog interesovanja Noletovih fanova.

 

Đokovićevi fanovi su bili u prilici da skinu aplikaciju uz pomoć koje su mogli da naprave fotografiju sa svojim idolom, ali je interesovanje išlo do te mere da je aplikacija ubrzo skinuta sa Noletovog profila.

 

 

 

Za dva sata koliko je aplikacija funkcionisala, u svakoj sekundi je po 419 ljudi istovremeno pokušavalo da dobije svoju sliku na Noletovom fejsbuk profiliu. Administratori ove društvene mreže morali su da reaguju, jer je došlo do preopterećenja i aplikacija je privremeno uklonjena.

 

“Ljudi, očigledno smo prejaki za Fejsbuk”, napisao je svetski reket broj jedan koji samo na ovoj društvenoj mreži ima gotovo dva miliona fanova.

 

Nole je svojim obožavaocima rekao i da se trenutno radi na stabilizaciji situacije, te da očekuje da će aplikacija ponovo proraditi za koji sat ili dan u zavisnosti od odluke administratora.

 

Inače, uz aplikaciju fanovi su mogli da  naprave fotografiju sa omiljenim sportistom i to u dve varijante: u srednjevekovnom okruženju i današnjici.

(blic)

Trans-crnka, pol: Z, Beograd, Srbija, godina: 31, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Vise sam pasivna nego aktivna. Volim da primam i da sisam, volim da lizem guzu i da se igram sa dildom. Trazim pazljivog, strastvenog muskar...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Wictoria, pol: Z, Nis, Srbija, godina: 29, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Sam vam naziv moze reci mnogo toga o meni... Ne volim da gubim. Posedujem silovitu i pokretacku energiju. Konkretna sam i direktna, tako da ...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva