Sadržaji koji su najviše kružili “Fejsbukom” u 2011.

Društvena mreža “Fejsbuk” objavila je listu sadržaja koje su korisnici najviše objavljivali tokom ove godine, a najviše interesovanja izazvala je vest o razornom zemljotresu u Japanu, uvođenju trinaestog znaka u horoskopu, ali i snimak dve bebe koje svojim sopstvenim jezikom pričaju u kuhinji…

Najviše interseovanja među korisnicima “Fejsbuka” izazvao je cunami i njegove posledice u Japanu. Satelitski snimci Japana pre i posle razornog zemljotresa i cunamija koji su pogodili Fukušimu 15. marta najviše su šerovane slike i snimci na ovoj društvenoj mreži.

Na drugom mestu po broju šerovanja našla se vest kako se u standardni horoskop uvodi još jedan znak, trinaesti po redu i da se ceo horoskop zbog toga menja.

U poslednjih 11 meseci na sajtu “Jutjub” popularni su bili snimci plesa oca i ćerke na njenoj svadbi, kao i snimak tužnog psa preminulog američkog vojnika koji je poginuo u Avganistanu, pa su se i oni našli među najčešćim postovima na “Fejsbuku”.

Mnogo korisnika podelilo je sa svojim prijateljima na “Fejsbuku” vest da društvena mreža ponovo prolazi kroz promene izgleda, ali i hvatanje gigantskog krokodila na Filipinima.

Jedna od najzanimljivijih vesti koja je podelila svetsku javnost je odluka jednog bračnog para da od od cele svoje familije sakriju pol svoje novorođene bebe. Oni su želeli da dete vaspitaju sa saznanjem da nema razlike među polovima i da joj dozvole tek kada odraste da samo odluči da li želi da bude muškarac ili žena,

Osim potresnih vesti, korisnici su delili i slatke video snimke sa “Jutjuba” poput snimka slatkih blizanaca koji pričaju u kuhinji.


(blic)

Vrh-cupi, pol: Z, Pančevo, Srbija, godina: 25, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Dobra sam dobra devojka, po tome svako me zna i jednom kad se zaljubim valjda cu se smiriti :)...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Mirisna-Mima, pol: Z, Kruševac, Srbija, godina: 51, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Opcini me, zavedi me, dodirni me i povedi me u svoje nedozivljene snove, a ja cu tvoje snove pretvoriti u stvarnost....

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
stara-lija, pol: Z, Kraljevo, Srbija, godina: 53, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Najteze mi nekako pisati o sebi..Hmmm..Super sam za pricu,umem da saslusam i posavetujem,avanturista,ples je moja strast,treniram trbusni pl...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva