Prva međunarodna škola seksa uskoro u Beču (VIDEO)

Ako vam je seksualno vaspitanje u školi bilo “neadekvatno”, imamo dobre vesti za vas!

Sada postoji škola koja pruža kurseve koji se odnose isključivo na seksualno obrazovanje, a obuhvata i praktična uputstva.

Austrijska Međunarodna škola za seks (AISOS) će uskoro biti otvorena za studente u okolini Beča. Otvaranje je najavila direktorka škole, Jalva Marija Tompson. Ideja je, kako Tompsonova kaže, naučiti ljude kako da budu bolji ljubavnici. Ona smatra da previše vremena i novca trošimo na profesionalno usavršavanje učenje, razvijanje mišića i kondicije, ali ne trošimo dovoljno napora na razvijanje ljubavnih veština. To je upravo ono čime će se škola seksa pozabaviti!
Radoznali ste da saznate više? Pa, sve što znamo za sada je da škola planira da obezbedi teorijsku i praktičnu obuku. Predavaće se predmeti kao što su Istorija seksa i Moderne seksualne teorije. Važan deo će, naravno, biti praktična nastava.

Troškovi za jedan semestar su 1.400 eura, a mesta u prvoj klasi koja je predviđena da počne sa radom u januaru je već popunjena. Prema sajtu škole, nastava će se održati u vili iz 18. veka, što je oko pola sata vožnje od Beča. Zdanje je preuređeno da odgovara potrebama škole i opremljeno najsavremenijim nastavnim sredstvima.
Da li ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Pa, ima jedna caka: većina nastave u AISOS će se, na žalost, odvijati na nemačkom jeziku. Ako ne znate jezik, možda ćete biti izgubljeni u prevodu. Ali dobro, seks je univerzalni jezik, zar ne?


(smedia)