Sex oglasi Novi Sad

Da li je moguce zaljubiti se preko interneta i to za samo dva dana? Kako mi se do desilo ni sama ne znam. Slucajno bi svi rekli pa tako cu i ja mada, mislim da se u zivotu nista slucajno nedesava. Sex oglasi Novi Sad je krivac za sve. Sex devojke Novi Sad upravo to se meni desilo. Zaljubila sam se do ušiju! Bio je jako pažljiv i uživala sam u svakom zajednickom trenutku. Dao je sve od sebe da me osvoji, i zato je trebalo da znam da je oženjen i da traži samo avanturu. Ali, sada je vec kasno…

“Ja sam oženjen…”, rekao mi je Nenad gledajuci me dugo i duboko “…moja žena i ja se volimo, ali strast je odavno umrla. Veruj mi Sanja, to je istina.”

Kada sam to cula bila sam prestravljena. Rekao je upravo ono, što svi oženjeni muškarci govore, kada žele da odvedu devojku u krevet. Tako nešto sam slušala samo od drugarica koje su mi prepricavale svoja negativna iskustva. Nijedan od preljubnika nije mislio ozbiljno i nijedan nije zaista napustio ženu. Od razocarenja oci su mi se napunile suzama.

“Voleo bih da spavamo zajedno”, rekao mi je. Proveli smo dva predivna dana na moru i ja sam sutradan trebala da uhvatim avion za Beograd.

Ostala sam u drugom stanju

sex devojke Novi Sad

Pre toga sam cvrsto verovala da bi naš flert na moru mogao da izraste u pravu ljubav, ali sada je moj san bio raspršen kao oblak od sapunice. Nenad je bio oženjen i to je znacilo da se više nikad necemo videti.

Bila sam ocajna i želela sam odmah natrag u hotel, ali on me je cvrsto držao za ruku. “Zaljubljen sam u tebe! Veruj mi!”, bio je uporan. Osetila sam njegov vreo dah na mom vratu, poljubac tek ovlaš utisnut pored mojih usana. Volela sam i ja njega ali nisam želela laži.

Ipak, pobedila je neverovatna strast koju sam prema njemu osecala. Vodili smo ljubav i strasno i nežno, kao da smo osecali da nam je to bilo poslednji put.

“Mogu li da te nazovem?”, pitao me je, dok sam se ujutru spremala da krenem u hotel. Morala sam da se spakujem za put.

“Naravno”, odgovorila sam potpuno mehanicki “Ali, tek kada našoj ljubavi ništa ne bude stajalo na putu”. Na parcetu papira namerno sam napisala pogrešan broj telefona i ostavila ga na stolu. Nisam želela da uzalud cekam poziv. To bi me neizdrživo bolelo.

Bila sam vec dva meseca kod kuce i vec dva meseca sam znala da sa mnom nešto sigurno nije bilo u redu. “Okrugao je kao lopta”, rekla mi je drugarica kada je ugledala moj zaobljeni stomak.

“Dodavola, trudna sam!”, rekla sam placljivo.
sex devojke Novi Sad

“Nemoj mi samo reci da je to od onog flerta na moru?”, pitala me je iznenadeno.

“To je jedina mogucnost”, odgovorila sam joj pokušavajuci da se koliko toliko saberem.

Dan i noc sam razmišljala o tome šta da radim. Zatrudnela sam sa covekom koga, u stvari, nisam ni poznavala. Ali, znala sam da želim to dete. Možda je ono licni oglasi Jagodina , u stvari bilo naša sudbina. Osim toga, tu su bili i moji roditelji. Kako im objasniti?

Sreli smo se ponovo

I pored svih kontra-argumenata, odlucila sam da rodim i sama podižem dete. Radila sam kao sekretarica u marketinškoj agenciji i morala sam da se odreknem mnogo toga, ali sam bila sigurna da cu se nekako snaci.

Bilo mi je teško da sama prolazim kroz trudnocu. Cesto mi je bilo muka i bebini pokreti su nekad bili bolni. Ali, sve se isplatilo i ja sam na svet donela moju Tanju. Obožavala sam je, ona je bila najslade malo stvorenje koje sam ikada videla.

Roditelji su mi mnogo pomagali i ubrzo sam se vratila na posao.

Jednog dana, u toku važnog poslovnog sastanka, moj šef me je zamolio da odem do njegove kancelarije i donesem neka dokumenta. Na moje zaprepašcenje, u hodniku sam naletela na Nenada.

“Kako si?”, pitao me je hladno.

“Baš lepo od tebe što pitaš!”, pokušala sam da izbegnem odgovor. Jako me je ljutilo što je bio tako nezainteresovan. Brzo sam pokupila dokumenta i nakon sastanka otišla iz kancelarije. Nisam želela da ga još jednom sretnem.

Sutra me je na poslu koleginica docekala recima: “Zamisli Sanja, kakve se stvari dešavaju! Juce je kod nas bio novi klijent, koji je hteo da mu pravimo reklamu. Ali, odlucio je da ne saraduje sa nama jer je ovde sreo ženu koja ga je jednom duboko razocarala”.

“Šta?”, pitala sam drhtavim glasom.

“Da, zbog nje se razveo od svoje supruge, ali ga je ona izneverila. Mislim da je u pitanju bio pogrešan broj telefona ili tako nešto.”

Ipak zajedno

Gledala sam je sva u cudu, “Da li ti je rekao gde stanuje, ili koji mu je telefon?”, bila sam ocajna. Nije znala ni jedno ni drugo. Istog dana sam krišom prevrnula sva dokumenta, kako bih pronašla njegovu adresu.

Uspela sam, i posle posla sam otišla pravo kod njega. Dugo smo pricali, i ja nikada necu zaboraviti njegov izraz lica, kada sam mu saopštila da je otac.

Sada vec godinu dana živimo zajedno gradska opstina Novi Sad , veoma smo srecni i još uvek ne mogu da verujem da smo se konacno našli.

Fresh-voznja, pol: Z, Kruševac, Srbija, godina: 40, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Žena može da se zanese za bogatašem ili artistom, za vojnikom ili sportistom, za lepim ili umnim, ali se najzad dadne, često za ceo živ...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Vipovka, pol: Z, Beograd, Srbija, godina: 33, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Dosla sam u BGD zbog posla. Stekla sam dosta poznanstva za ovih par meseci ali nisam pronasla decka s kojim bih ostvarila vezu....

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
u-srcu-lavica, pol: Z, Nis, Srbija, godina: 41, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Muz me je dugi niz godina varao i to me je jako povredilo.Razvela sam se skoro, ali sam uocila da sam i sama gresila u braku. Covek se uci d...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva