Hot lajn kurve

Mira upali TV na hot lajn kurve a ne na hot line kurve kako se reklo, i reče Ani: ”Dođi ovamo…” Leže na krevet, levu ruku stavi preko jastuka tako da Ana spusti glavu na nju. Prekrstila je ruke na stomak, a Mira prebaci svoju desnu ruku preko njih. Dodirivala joj je dlanove i sve joj se više približavala.
-Ja bih da spavam…umorna sam…-reče Ana, lagano sklapajući očne kapke.
-OK…ako i ja ne zaspim probudiću te kad budeš trebala da pođeš…
Mira nije prestajala da je mazi, a to poče i Ana njoj.
-Golicaš me…-reče Mira osmehujući se. Ana se samo nasmeja i nastavi dalje.
Mirina ruka se lagano sa Anine ruke pela na njene grudi. Ana se nije bunila i Mira je pomazi po sisi, ali brzo spusti ruku. Ana još uvek nije reagovala.
Još neko vreme su se tako ćutke mazile na krevetu. A onda Mira, sada već sigurnije, stavi ruku na Anine sise i poče da ih miluje.
-Izvini…malo sam se napalila…-Reče Mira kad je shvatila da je Ani malo neugodno.
-Ma ništa strašno…-odgovori Ana malo opuštenije, i pođe rukom na Mirine sise. Mira je nosila modro-plavu majicu i sise joj se nisu videle, ali Mira je imala prekrasan pogleda na Anine velike sise ispod bretel-majice.
Mira je, žmureći, prstom desne ruke tražila Anine bradavice. Ana ispusti tihi jecaj. Mira povuče ruku k sebi. Obe otvoriše oči i malo se udaljiše jedna od druge. Mira joj stavi ruku na rame, a Ana njoj da čvrstu veliku guzu, i kao po komandi usne im se spojiše u poljubac. Pa još jedan, pa još jedan…Ljubile su se i mazile. Ana prebaci svoju ruku na njenu kosu i poče da je miluje. Mira je zavlačila ruke ispod njene majice. Onda, Ana se okrenu na leđa. Mira joj par puta rukama pređe preko grudi, a onda lagano izvuče njene sise napolje. Mirina majica je imala tri dugmeta, Ana ih raskopča i njene sise sevnuše na svetlost dana.
Mira je već gotovo bila uzjahala Anu. Ona je polako odgura sa sebe, uz njenu pomoć skinu majicu , i počeše se ljubiti.
-Miro…šta mi to radimo…
-Ništa srećo…uživamo…
-Zar ovo nije greh…
-Ma kakav greh, u svakoj pravoj ženi čuči jedna lezbejka…
Nastaviše se ljubiti.
NASTAVAK SLEDI VRLO BRZO…

Leonida-, pol: Z, Batajnica, Srbija, godina: 58, sex.orijentacija: Heteroseksualna

U zivotu nikad ne ocekujem nista, ali verujem da se ljubav desava na neobican nacin, mozda bas ovako, mozda bas neocekivano…...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Zum-Zumba, pol: Z, Kraljevo, Srbija, godina: 31, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Zamisli zivot u ritmu muzike za ples... Zamisli zivot drugaciji od ovog, igraj igrajmo se. Ne volim namrstene i malodusne... ako si za slobo...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva
Takva-sam, pol: Z, Kraljevo, Srbija, godina: 48, sex.orijentacija: Heteroseksualna

Nisam ja ni dobra ni losa, ja sam nesto izmedju. Nekima trn u oku, a nekima otkucaj srca. Sve u svemu sama sebi sam taman! ...

nazovi me sadazakaži nam sastanaknazovi me iz inostranstva