Slika dana
Anamaria155a8cc75a38c8.jpg


Najtraženije devojke +18
Ljubavna-zona

Otrov-u-medu
      početna strana       kako phonedate
   funkcioniše?
      registracija       podrška       ispovesti       najčešća pitanja

Registrovani korisnici imaju pravo da glasaju
Nick
Lozinka
registracija

frau

2018-11-09

Zbog ovoga želim odmah da te zaskočimMnogim muškarcima je želja za seksom koja se kod žena javlja prilično iznenada - misterija. Evo nekih stvari koje pale žene, a za koje možda ne znate.


Govor tela


Žene "padaju" na govor tela. Provedite dan razgovarajući sa njom, ne samo rečima, već uključite i (seksi) gestove i… neće vam odoleti!


Laskate joj


Ako joj udeljujete komplimente - umesto da joj bezočno laskate - osećaće se opuštenije u vašem društvu. Kada je opuštena, lakše će se prepustiti strastima.


Dopada joj se vaše telo


To, naravno, ne znači da morate da imate “pločice” na stomaku (neke žene to ne vole), već ste fizički njen "tip".Dobro se ljubite


Ženama ništa nije tako privlačno kao pomisao na seks sa muškarcem koji se dobro ljudi. Poljupci su samo delić umeća koje ćete prikazati u krevetu, tako da, ako je ljubite "kako treba", jedva će dočekati da vidi kakvi ste u "akciji".


Želi da vam pokaže da joj je stalo


To možda u prvi mah zvuči čudno, ali pokazivanje emocija kroz seks je definitivno razlog zašto žene odluče da imaju seks.


Dajete joj prostora


Niste baš svake sekunde uz njoj, taman toliko da joj nedostajete. A ima li boljeg načina da pokaže koliko ste joj nedostajali…?


Pravo okruženje


Nije reč o tome gde se nalazite, već… Umete da je uvedete u seksi raspoloženje, a pritom se pored vas oseća bezbedno i mirno, taman toliko da poželi da vam odmah uskoči u krevet.


Probudili ste joj radoznalost


Gotovo svaka žena u nekom periodu života želi da istražuje seksualnost. Ako ste raspoloženi za seksi igrarije, a "naletite" na ženu koja bi da istražuje, upravo to može biti razlog zašto želi seks sa vama.


Tu ste i kad nije za seks


Pozovete je da pitate kako je provela dan, da je oraspoložite kad nije njen dan… To što ste uz nju u situacijama koje nemaju veze sa seksom, čini da joj budete još privlačniji.


Zaljubljena je u vas


Ovaj razlog vas sigurno nije iznandio, te smo ga zato ostavili za kraj. Ponekad je toliko jednostavno - i ljubav i seks…5 mojih poslednjih ispovesti:
Nek mu je Bog u pomoci, nekad i sad, Od, Hahah, ako te svrbe prepone,
    početna strana     kako phonedate funkcioniše?     moj profil     podrška     ispovesti     uslovi korišćenja     najčešća pitanja

PhoneDate 2007 Dizajn winstart&sinetpro&Blog&rss&sitemap