Slika dana
Anamaria155a8cc75a38c8.jpg


Najtraženije devojke +18
Otrov-u-medu

Vrh-cupi
      početna strana       kako phonedate
   funkcioniše?
      registracija       podrška       ispovesti       najčešća pitanja

Registrovani korisnici imaju pravo da glasaju
Nick
Lozinka
registracija

kaya

2018-11-01

Na kakve muškarce se deevojke najviše lože1. Grudi


Priznajem da volim muškarce sa većim i oblikovanim grudima i to je deo tela na kojem stvarno treba da se poradi. Međutim,  isto tako smatram da grudi ne treba da budu preterano velike i da podsećaju na dva ogromna jastuka.


2. Stomak


Ne volim muškarce sa pivskim stomakom, ali takođe nije istina da najviše volim muškarce sa pločicama. Btino mi je da je stomak samo ravan. Da li će on biti popločan ili ne je poptuno nebitno.


3. Ruke


Volim mušakrce sa jačim rukama, ali to ne znači da ruke moraju da budu kao kod Herkulesa. Prevelike ruke mogu delovati smešno i prenapadno, a to žene ne vole. One žele da opipaju čvrstu i jaku ruku, ali takođe žele umerenost u svemu tome i žele muškarca koji može da ih zagrli, a to oni sa prevelikim bicepsima ne mogu da urade.4. Noge


Šteta što muškarčine u teretani ne rade dovoljno vežbe za noge, jer muškarci sa mršavim nogama nisu privlačni. Oni koji imaju veće i snažnije noge dobijaju mnogo bolju ocenu. Naranvo, oni koji su preterali i čije noge izgledaju nenormalno velko, takođe neće dobro proći.


5. Leđa i ramena


Mnogi muškarci ostaju do besvesti u teretani kako bi izgledali masovnije i veće, ali ženama to zaista nije toliko bitno. Kada je reč o leđima i ramenima, To je potpuno sporedna stvar. Bitno je da samo muškarac nije slabašan i da može da podigne teret kad se to od njega traži.


Dakle momci, nije potrbno da se nabildujete i da od vaših vena napravite GPS kartu. Samo budite u formi i malo oblikujte vaše telo i bićete najveći šmeker u svom kraju.


 


5 mojih poslednjih ispovesti:
Na kakve muškarce se deevojke najviše lože, O boze..., zna on, igi31, Da covek poludi......,
    početna strana     kako phonedate funkcioniše?     moj profil     podrška     ispovesti     uslovi korišćenja     najčešća pitanja

PhoneDate 2007 Dizajn winstart&sinetpro&Blog&rss&sitemap